Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

L’ingegnere gestionale nell’industria alimentare

Mercoledì 8 giugno, ore 9:30, presentazione del nuovo indirizzo di studi in  “Gestione della produzione alimentare”

Si terrà mercoledì 8 giugno alle ore 9.30, presso l’aula B 15 della Macroarea di Ingegneria, la presentazione del nuovo indirizzo di studi in  “Gestione della produzione alimentare” del corso di laurea magistrale in Ingegneria Gestionale(Dipartimento di Ingegneria dell’Impresa).

Si parlerà del ruolo dell’ingegnere  gestionale nell’industria alimentare e verrà illustrata l’offerta formativa del nuovo indirizzo di studi e le metodologie didattiche. Interverranno aziende del settore.

Il nuovo indirizzo in “Gestione della produzione alimentare”  si aggiunge agli indirizzi di studio in cui attualmente si articola la  laurea magistrale in “Ingegneria Gestionale” a “Tor Vergata”: Direzione di Impresa, Sistemi di Produzione, Sistemi Logistici e di Trasporto, Data Analytics, Ingegneria Gestionale delle Telecomunicazioni, Sistemi Informativi Aziendali, Socioeconomic Engineering.

SCARICA LA LOCANDINA